Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | BejelentkezésRSS hírforrás  | 

 

150 €

Adventi vásár Bécsben

  • Város: Gyergyószentmiklós
  • Ország: Románia
  • Irányítószám: 0040
  • Megjelenés: 2015-09-30 10:11
  • Lejárat: A hirdetés lejárt!

Bemutatkozás

ADVENTI VÁSÁR BÉCSBEN 4*-os AUTÓBUSSZAL
2015 NOV 27-30 KÖZÖTT
A KÖVETKEZŐ PROGRAM SZERINT:

Nov.27. én – péntek-indulás reggel 7 órakor Gyergyószentmiklós- Csíkszereda- Budapest- Bécs irányába. Este érkezés az Euro Hotel Wien Flughafen szállodába.
Nov.28. án – szombat-reggeli, BÉCS- fakultatív program, szállás
Nov.29. én – vasárnap- reggeli, BÉCS- fakultatív program, haza indulás
Nov.30. án – hétfő- hazaérkezés a délelőtti órában.
Fakultativ programok:
Hofburg kastély: A császári palota egy nagy épületkomplexum, amely közel 800 év alatt épült, és bővült, így számos stílus jegyei megfigyelhetők a különböző épületeken. Legrégebbi része a 13. századból származik. A Hofburg 18 szárnyból, 19 udvarból, és 2600 helyiségből áll. Az évek folyamán számos rezidencia, kápolna épült a kezdetben viszonylag kis várhoz, található itt két múzeum, könyvtár, hihetetlen gazdagságú, és nagyságú kincstár, lovarda, és itt van a Burgtheater, a bécsi nemzeti színház is. A Hofburg legérdekesebb részei a királyi szobák, és a királyi ezüstgyűjtemény, de a Sisi múzeum is bizonyára sok látogató érdeklődésére számíthat
Schönbrunni kastély : a Schönbrunn Bécs, és egész Ausztria legismertebb látványossága. Az Osztrák-Magyar Monarchia volt kastélya, “Ausztria Versailles-a”, egykor az udvari élet központja ma már bárki számára látogatható. Itt visszamehetünk a történelemben, és elképzelhetjük, milyen volt a királyi udvartartás élete a 18-19. században. A gyönyörű barokk stílusú palotát, Mária Terézia kedvenc palotáját a 17. század végén kezdték építeni, de csak 1780-ra készült el, és azóta lényegében változatlan. A palota 1400 helyiségéből a 40 legszebb vezetés nélkül látogatható. Nem szabad kihagyni csodálatos kertjének megtekintését se, mely pazar ösvényeivel, virágágyásaival, fasoraival, sövénylabirintusával, és rózsakertjeivel akár órákig tartó sétára csábít, és itt található Bécs állatkertje is. A bécsi Schönbrunni kastélyt évente másfél millióan keresik fel, fantasztikus kertjét pedig további 5,2 millióan látogatják
Szent István Székesegyház / StephansdomA Stephansdom Bécs fő vallási épülete, valamint a város egyik szimbóluma, és egyben Ausztria legjelentősebb gótikus épülete. A székesegyházat a bécsiek, szeretetük jeléül Steffinek becézik.
Bécsi Bútor Múzeum: A császári udvari ingatlanraktárnak nevezett múzeum bemutatja a Habsburgok lakáskultúráját és a bécsi bútorművességet a 17-20. század között.
SCS: Shopping Bécsben igazi paradicsom a márkák és vásárlás szerelmeseinek.Egy jól átgondolt 160.000 négyzetméternyi területen 330 üzlettel az SCS Európa második legnagyobb bevásárlóközpontja volt és maradt.
Belépők a fakultatív programokra felnőteknek 25,50 euró, gyerekeknek 15,00 euró.
Kirándulás ára 150 Euro/fő,mely tartalmazza a szállítást ,szállásokat és reggeliket.

Jelentkezni a 0266-365.311 , vagy 0751-067.414 telefon számokon vagy a panoramaturist@yahoo.com e-mail címen lehet.
Az iroda fenntartja a változtatások jogát a programot illetően amennyiben szükséges.
www.panoramaturist.ro

Adventi vásár Bécsben
Hirdetés azonosítószám: 842560b8a9413b3f

171 total views, 1 today

  

Az űrlap használatával szóljon hozzá!

Információk a hirdetőről

További hirdetés: Panorama Turist

Legutóbbi tétel hirdetője: Panorama Turist »

A hirdetéssel kapcsolatos további kérdések feltételéhez az alábbi űrlapot kell kitölteni, hogy üzenetet küldjünk a hirdetőnek.